fsdf

Bezbednost proizvoda

Zaštita zdravlja i bezbednosti potrošača.

Kroz konstantu brigu, kontrolu kvaliteta proizvoda, najviše higijenske standarde i sve druge mere zaštite, brinemo i garantujemo zdravlje i bezbednost naših potrošača.

SARANTIS GRUPA je poseduje sledeće sertifikate: ISO 9001 za proizvodnju SANITAS proizvoda ( relevantne informacije su dostupne na sajtu www.sanitas.com.gr ), ISO 22716 za proizvodnju i pakovanje proizvoda za zaštitu od sunca, proizvoda za negu kose, proizvoda za negu kože i parfimeskih proizvoda, kao i ISO 9001 i ISO 13485 za trgovinu i distribuciju medicinskih sredstava.

Održivost proizvodnje

SARANTIS GRUPA podržava kroz poštovanje standarda proizvodnje i potrošnje i smanjenje neodržive potrošnje.

Usvojili smo praksu da edukujemo potrošače kako bi shvatili posledice svojih izbora, nudeći im ekološke proizvode koji postepeno menjaju njihove životne navike.

Primeri takvih proizvoda jesu Sanitas Green Line serija, Bioten, Elmiplant, Solene i Orzene kozmetički proizvodi.

Učestvujemo u lokalnim programima za upravljanje otpadom. Podržavamo recikliranje i ponovno korišćenje ambalaže, ali nam je prioritet minimiziranje ambalažnog otpada.

SARANTIS GRUPA svoje proizvode ne testira na životinjama.


Korisnički servis – rešavanje problema

Bez sumnje, zadovoljstvo klijenata je naš prioritet.

Da bi ovo postigli, formirali smo sistem za podršku našim klijentima, u rasponu od potrošačkih telefonskih linija, uputstva i saveta za pravilno korišćenje naših proizvoda, do mogućnosti kućnih poseta i intervencija, ukoliko je to potrebno.
Колачићи су важни за несметано вођење сајта и за побољшање вашег онлине искуства. Кликните на "Прихвати" да бисте наставили или изаберите "Сазнајте више" да бисте видели детаљне описе колачића.
Сазнајте више Прихватите колачиће