Sektori i delatnost

Proizvodni i prodajni asortiman SARANTIS GRUPE, čine proizvodi iz sledećih kategorija:

• kozmetika široke potrošnje (proizvodi za ličnu higijenu)
• proizvodi za domaćinstvo (uključujući profesionalne proizvode)
• medicinska sredstva i otc proizvodi (vitamini, dodaci ishrani, farmaceutska kozmetika)
• luksuzna kozmetika (parfemi, make up i kozmetika)

Poslovne jedinice kozmetike i proizvoda za domaćinstvo su osnovni stubovi za rast Grupe i predstavljaju oko 90% od ukupne prodaje, sa preko 80 brendova. Obe kategorije se većinski sastoje od sopstvenih brendova koji se proizvode u glavnim proizvodnim objektima Grupe: Grčkoj i Poljskoj. Najpoznatije robne marke jesu SANITAS, FINO, JAN NIEZBEDNY, CARROTEN, BIOTEN ,ELMIPLANT, KOLASTYNA, ORZENE, TEZA, PYROX, CAMEL, BU, C-THRU, STR8, PROSAR, AFROSO i TRYLET i oni ujedno predstavljaju naš proizvodni program.

Pored toga, kompanija distribuira veliki portfolio proizvoda široke potrošnje vodećih međunarodnih kompanija kroz ekskluzivne reprezentativne ugovore, kao što su JOHNSON & JOHNSON, ADIDAS, PLAYBOY, COPPERTONE, DENIM, VAPONA and COLOR CATCHER – jesu samo neki.

Kompanija proizvodi vodeće brendove na tržištu vitamina, dodataka ishrani, apotekarskih kompleta za testiranje i kozmetike, kao što su SOLENE, LANES i CLEARBLUE .

I na kraju, na tržištu luksuzne kozmetike, nudimo širok spektar specijalizovanih i poznatih proizvoda za negu i lepotu, kao što LA PRAIRIE, PRADA, LOLITA LEMPICKA, NINA RICCI, PUPA.
Колачићи су важни за несметано вођење сајта и за побољшање вашег онлине искуства. Кликните на "Прихвати" да бисте наставили или изаберите "Сазнајте више" да бисте видели детаљне описе колачића.
Сазнајте више Прихватите колачиће